سقف کاذب

سقف کاذب به عنوان عایق صوت

امروزه مبحث عایق کاری ساختمان دارای اهمیت ویژه ای است و به ویژه با گسترش روزافزون شهر نشینی و اتکا به خودرو و سر و صدای زیاد، جنبه های آرامش و سکوت خانه های مسکونی اهمیت دوچندان یافته است. در توسعه سقف های کاذب نیز مساله عایق صوت بودن این سازه ها یکی از اهداف اولیه در توسعه آن بود. ناگفته نماند که همانطور که یک اتاق شلوغ و پر از سر و صدای بیرون آزار دهنده است، یک اتاق کاملا ساکت نیز حوصله سر بر و کسل کننده است.

کارآیی صوتی سقف های کاذب طی سالهای اخیر پیشرفت چشمگیری داشته است به گونه ای که ویژگی های جذب صوت و کاهش شدت صدا در آن به طرز معنا داری بهبود پیدا نموده است. با افزودن مواد ویژه عایق صوت با نام تشک کاهنده صدا (SAB) یا تشک های صوتی در بالای رویه های سقف کاذب می توان به میرایی صوت و جلوگیری از نفوذ سر و صدا به اتاق های دیگر کمک شایانی نمود.

 

مزیت های زیست محیطی سقف کاذب

کیفیت زیست محیطی فضای داخل شامل موارد زیر می باشد:

  1. تهویه
  2. انتشار ترکیبات و مشتقات نفتی (VOC)
  3. کنترل نور و گرما
  4. آسایش دمایی
  5. بهره گرفتن از نور روز برای ایجاد روشنایی طبیعی
  6. مسایل صوتی
  7. بهینه سازی دید بیرون

 

فایبر سمنت برد در سرویس بهداشتی و حمام
بیشتر بخوانید

بیشتر بدانیم: ویژگی های فایبر سمنت، سقف کاذب و درای وال

 

سقف کاذب و زیست مداری 

سازگاری با محیط زیست یا زیست مداری (Sustainability) یکی از اهدافی است که امروزه بیشتر سازندگان و طراحان سقف کاذب به آن توجه ویژه دارند. برخی از ویژگیهای زیست مدارانه سقف کاذب عبارتند از:

  1. کارآیی مصرف انرژی: شامل کارآیی روشنایی روز و کیفیت عایق گرمایی آن. سطح سقف های کاذب به گونه ای است که نور روز و روشنایی چراغ ها را بازتاب می دهد تا بهره وری نوری را بیشینه نماید. این افزایش بهره وری همچنین منجر به بهبود آسایش و بهره وری فضاهای داخلی برای ساکنان می شود. معیار رایج برای سنجش بازتاب نوری مصالح سقف استاندارد ASTM E 1477 برای نور طبیعی (LR-1) است. سطح حدود 75 درصد به عنوان سطح خوب و قابل قبول محسوب می شود ولی دستیابی به مقدار بالاتر از آن نیز امکانپذیر است.
  2. کاهش مصرف مواد: مصالح مورد نیاز کمتر برای ساخت کاشی های سقفی
  3. بازچرخش مواد: مصالح و مواد بازیافت پذیر، تجدید پذیر و با امکان بکار گیری دوباره در تولید سقف کاذب قابل استفاده است و سقف های کاذب پس از فرسودگی قابلیت بازیافت دارند.

 

یکپارچگی سقف کاذب با سازه

یکپارچگی سقف کاذب با تاسیسات مکانیکی، برقی و لوله کشی ساختمان بسیار مهم است چرا که طبق تعریف استاندارد، محل قرار گیری اینها در بالای سقف است. تقریبا در تمام طراحی های جدید این یکپارچگی لحاظ می شود. توجه به جنبه های زیبایی شناختی سقف کاذ، یکپارچگی آن با سازه دارای اهمیت بالایی است.

معرفی سقف مشبک
بیشتر بخوانید

 

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید.

021-44289761

021-44289762

 

Rate this post

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!