سازه LSF | اجرای ال اس اف | قیمت LSF
سازه ال اس اف در ساختمان
در این مطلب می خوانید:
شرکت ایده نو مجری سازه های ال اس اف
شرکت عمران گستر ایده نو مجری سازه های ال اس اف با بهره مندی از کارشناسان و متخصصان مجرب و کار آزموده اقدام به فعالیت گسترده ای در زمینه های ، طراحی و اجرای انواع سازه های ال اس اف و همچنین اجرای فایبر سمنت برد و اجرای کناف نموده است.
این سازه های فولادی سبک یا همان سازه ال اس اف به روش نورد سرد فرمینگ شده (lsf) که کاملا اتوماتیک و برنامه ریزی شده با روش محاسبات CAD COM بصورت نیوزلندی تولید و کد گذاری شده و در محل تولید به صورت پانلایز شده آماده ارسال به پروژه میباشد که جهت ساخت و سازهای ذیل مورد استفاده قرار میگیرد.
ال اس اف چیست؟
ال اس اف (LSF) سیستمهای پیش ساخته یا مودولاری هستند که از مقاطع فولادی جدار نازک (LGS) ساخته شدهاند.
این مقاطع فولادی، ورقهایی با ضخامت کم، دارای پوششهای گالوانیزه هستند. این ورقها با استفاده از دستگاههای مخصوص و روش ساخت رولی، نورد شده و به صورت پروفیلهای سبک در ابعاد مختلف تولید میشوند. این سازههای پیش ساخته فولادی عمدتاً به صورت خشک و با استفاده از اتصالات پیچیده اجرا میشوند.
کاربرد سازه ال اس اف
- اضافه اشکوب یا اضافه طبقاتی
- ویلاهای ساحلی و جنگلی
- خانه های بهداشت و درمان
- ساخت آزمایشگاه و اورژانس
- تجهیز کارگاهی
- ساختمان های رفاهی بین جاده ای
- امداد و نجات
- مراکز اداری، اقامتی ، صنعتی ، خدماتی ، آموزشی ، دولتی ، درمانی ، تجاری
- پارتیش بندی های اداری و مسکونی
- نوسازی مدارس و رستوران های بین راهی
- کانکس های ثابت و متحرک
- خانه های پیش ساخته ساندویچ پانلی
لذا با توجه به اهمیت سیستم ( LSF ) نسبت به سایر سیستم های ساختمانی به لحاظ سبک بودن و نیز سرعت عمل در زمان اجرا و قیمت LSF خوشبختانه در چند سال اخیر رشد زیادی را در زمینه ساخت و سازهای کشور داشته است ، لذا شرکت ایده نو آمادگی خود را جهت همکاری با فعالان این عرصه اعلام میدارد.
ساختمان های پیش ساخته فولادی سبک light weight steel frame موسوم به lsf یا همان سازه ال اس اف می باشند که جهت کسب اطلاعات تکمیلی می توانید به وب سایت رسمی ویکی پدیا مراجعه فرمائید.
در این روش ورق گالوانیزه توسط دستگاه رول فرمینگ پروفیل های مورد نظر مطابق با طرح را تولید و المان های سازه ال اس اف ساخته شده و قابل حمل توسط هر کارگر ساده میشود.
در این روش وزن سازه ساختمان تا 60 درصد کاهش میابد. پس از سفارش مشتری کل ساختمان در کارگاه ساخته شده و دیوارها به محل حمل و با جرثقیل نصب میگردد.
ساختمان ها با سازه LSF به صورت خشک و عمدتا با استفاده از اتصالات پیچی بکار میرود.
ساختمان های LSF از سه جزء اصلی شامل
مقاطع متشکل از ورق های فولادی سرد نورد شده برای سازه، صفحات تخت گچی به عنوان پوشش رویه درونی و لایه عایق حرارتی و صوتی تشکیل میشود.
کاربرد این ساختمان ها به عنوان یک سیستم سازه ای مستقل و اکثرا در انبوه سازی ساختمان های سه طبقه ، دفاتر و ساختمان های تجاری کوچک ، واحدهای صنعتی و سالن های ورزشی یک طبقه میباشد.
سیستم سازه ای باربر ثقلی سازه LSF قابلیت ترکیب شدن با سیستم سازه ای دیگر را مانند دیوارهای بتن مسلح سازه ای را داشته و در ساختمان های کوتاه بصورت سیستم سازه ای مختلط بکار میرود.
با استفاده از سازه ال اس اف LSF تا چند طبقه میتوان اجرا کرد؟
به وسیله این روش میتوان ساختمانهایی را به صورت طبقات محدود (معمولاً تا ۵ طبقه) را اجرا کرد.
وزن بر متر مربع سازه های ال اس اف
وزن سازه به نوع کاربری تعداد طبقات و ارتفاع دیوار و نوع سقف و یا تعداد اتاق یا ابعاد سالن بستگی دارد. اما بطور معمول در حدود ۲۵ تا ۳۲ کیلوگرم بر متر مربع می باشد. برای یک خانه یک طبقه معمولا بصورت نسبی ۳۰ کیلوگرم بر متر مربع در نظر گرفته می شود.
روش و مراحل ساخت ساختمان با سازه ال اس اف LSF
روش تولید این قطعات و احداث چنین ساختمانهایی مدرن و مهندسی است. به این صورت است که ورقه های فولادی ابتدا در کارخانه و توسط دستگاه به ابعاد ، اندازه ها و اشکال معین شکل دهی شده و به هم متصل می شوند.
پروفیل هایی که به این شکل تولید می شوند به محل احداث ساختمان منتقل می شود. سپس بر اساس نقشه های از قبل طراحی شده و بر روی فونداسیون متناسب با سازه LSF بر یکدیگر سوار می شوند.
اسکلت شکل گرفته توسط ورقه های OSB ، گچ برگ ، فایبر سمنت برد و یا سایر مصالح پوششی نظیر سنگ برای نمای بیرونی و یا سرامیک برای کف سازی ، پوشانده می شود. سپس سایر مراحل احداث و تکمیل بنا طی می شود.
حال سوال اینجاست که با ال اس اف LSF چه ساختمان هایی می شود ساخت؟
سیستم سازه های فولادی سبک LSF یک سیستم سازه ای پیشرفته است. که در انواع ساخت و سازها مانند ویلاها، خانه های ویلایی تک خانوار و چندخانوار، ساختمانهای مسکونی، اداری و صنعتی یک، دو و سه طبقه، هتل ها و هتل آپارتمان ها، ساختمان های مدارس و دانشگاهی، رستورانها و …. دارای کاربرد می باشد.
سیستم سازه LSF یکی از مناسبترین سیستم های ساختمانی است که امروزه در جهان مورد استفاده قرار می گیرد.
ساخت ویلا با سازه های ال اس اف (LSF)
طراحی ویلا با سازه های ال اس اف (LSF) یکی از سیستم های نوین ساختمانی است. برای اجرای ساختمان های با طبقات محدود که معمولا تا 3 طبقه می باشد استفاده می شود. LSF از سیستم های مورد تایید مهندسان عمران در کشورهای توسعه یافته و مدرن می باشد. این سازه ها از ورق های فولادی نورد شده برای تامین پایداری ساختمان، از ورق ها و پانل های گچی به عنوان پوشش داخلی و از پانل های سیمانی برای دیواره خارجی به عنوان نما تشکیل شده است. این سیستم توانایی ترکیب با سیستم های سازه ای دیگر را دارا می باشد.
مزایای استفاده از سیستم سازه ال اس اف LSF
- امکان بکار گیری محصولات دارای استاندارد در مرحله تأمین مصالح با حداقل پرت.
- امکان بهینه سازی اجزای مختلف ساختمان برای صرفه جویی در مصرف انرژی و اصلاح الگوی مصرف.
- مقاومت بالا در برابر زلزله به لحاظ شکل پذیری خوب و سبکی فوق العاده در کنار استحکام بالا.
- کاهش نیاز به نیروهای ماهر حرفه ای و امکان جذب خیل عظیم بیکاران تحصیل کرده و بومی در بخش نصب این نوع ساختمان ها که با هزینه کمتر کیفیت بیشتر را برای ساختمان به ارمغان می آورند.
- کاهش رکود سرمایه در طول دوره ساخت، در کنار افزایش کیفیت و کمیت ساخت و ساز.
- کاهش مصرف انرژی در کلیه مراحل تولید مصالح ساختمانی،حمل مصالح ، بهره برداری و جمع آوری ساختمان.
- نیازکم این روش به صنعت سیمان که یک صنعت آلاینده بوده و این نوع ساختمان را دوستدار محیط زیست معرفی می کند.
- کاهش مصرف فولاد در ساختمان که به تدریج حکم فلزی با ارزش را پیدا خواهد کرد.
دلایل و الزامات استفاده از سازه های سبک ال اس اف LSF
نیاز سالانه مسکن حدود ۱,۵ میلیون واحد مسکونی می باشد. توان تولید سالانه محدود به ۶۰۰-۴۰۰ هزار دستگاه میباشد.
- کمبود سیمان، فولاد، نیروی انسانی ماهر
- خطر وقوع زلزله های مرگبار در فلات ایران
- گران شدن شدید مصالح سنتی و دستمزد
- طولانی بودن زمان ساخت و خواب سرمایه
- کیفیت پایین ساختمانهای سنتی
- گران شدن حامل های انرژی
سرعت ساخت در ساختمان های ال اس اف LSF
دلیل دیگری که اجرای LSF را با استقبال مواجه نموده بالا بودن سرعت ساخت آن است. روش کدکم باعث شده سرعت ساخت المانهای سازه ای در این سازه افزایش یابد. از سوی دیگر سبکی این نوع از ساختمان باعث می شود با صرف مواد و انرژی و نیروی انسانی بسیار کمتر و در زمانی بسیار کوتاه تر امکان جابه جایی ، مونتاژ و نصب فراهم آید.
مقاومت سازه ال اس اف LSF در برابر زلزله
فلسفه مهندسی در این نوع از ساختمان این است که المانهای ضعیف ولی متعدد را جایگزین المانهای قوی ولی کم تعداد کرده اند . به همین دلیل در زمان وقوع زلزله حتی اگر بخشی از ساختمان دچار آسیب بشود سایر قسمتها نقص آن را جبران می کنند.
ساختمانهای ال اس اف بسیار سبک اند ، برای مقایسه ، وزن ساختمان های LSF یک ششم ساختمانهای بتنی و یک پنجم تا یک چهارم ساختمانهای فلزی است.
و از آنجایی که یک ساختمان هرچقدر سبکتر باشد نیروی کمتری را نیز جذب می کند . بنابراین در زمان وقوع زلزله کمترین آسیب را می بیند.
اکنون به کمک تکنولوژی کدکم این امکان فراهم آمده است که ساختمانهای LSF را در شرایط حدی و به صورت شکل پذیر و به همان شکلی که طراحی کرده ایم بسازیم.
همچنین به کمک تولید مکانیزه مبتنی بر طراحی مهندسی ، نقش نیروی انسانی و خطاهای احتمالی در اندازه گیری و نصب به حداقل می رسد. به این ترتیب ساختمانی بنا می شود که عملکرد بهتری در برابر زلزله دارد.
قیمت سازه LSF
قیمت سازه های LSF با توجه به نوسانات قیمت ورق متغیر و کاملا بروز می باشد. بطور کلی قیمت LSF نسبت به قیمت سیستم های سنتی مانند اسکلت بتنی یا اسکلت فلزی کاملا رقابتی است. البته ممکن است در مواردی قیمت سازه LSF کمی بیشتر باشد. در این موارد اگر آیتم زمان و سرعت اجرا را هم لحاظ کنیم قیمت LSF کاملا به صرفه است.
جهت کسب اطلاعات بیشتر از محصولات و درخواست اجرای LSF با شرکت ایده نو در ارتباط باشید.
۰۲۱-۴۴۲۸۹۷۶۱
۰۲۱-۴۴۲۸۹۷۶۲
- تماس با ایده نو44289761 – 021 44289762 – 021 44289763 – 021
- واتساپ09381884014
- آدرستهران، فلکه دوم صادقیه، برج گلدیس، طبقه 10، واحد 1017
درخواست مشاوره
- تماس با ایده نو44289761 – 021 44289762 – 021 44289763 – 021
- واتساپ09381884014
- آدرستهران، فلکه دوم صادقیه، برج گلدیس، طبقه 10، واحد 1017